Sum Czerniejący

Sum Czerniejący
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sum poczerniony może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Food.com posiada 68 fanów. Jeśli masz paprykę, tymianek, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn