Suflet z serem i szynką
Suflet z serem i szynką to danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 53 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, około podartą szynkę, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Quiche Jimmy ' s Souffléd z szynką, serem i szparagami, Francuski omlet z szynką i serem {omlet au Jambon et au Fromage}, oraz Suflet Frittata Z Porem, Pomidorami I Kozim Serem.
Instrukcje
Większość sera wymieszać z szynką lub gammon, żółtka, musztarda, zioła i niektóre przyprawy.
Białka ubić na sztywno. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż białka w mieszaninę żółtkową, aż do równomiernego wymieszania.
Rozgrzać odrobinę oliwy z oliwek na małej patelni nieprzywierającej.
Wlać mieszaninę na patelnię i gotować przez 4 min, aż spód jest ustawiony i rumiane.
Posypać pozostałym serem i grillować przez 2 min, aż ser będzie bulgotał i złocisty.