Suflet z rzepy Gisele
Suflet z rzepy Gisele wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajka, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 48 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Suflet Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskać 8x8-calowe danie zapiekanki z sprayem do gotowania.
Rzepy umieścić w dużym garnku i przykryć bulionem z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 25 protokół; odcedzić.
Przełożyć rzep do miski i zacieru maserem ziemniaczanym lub widelcem.
Roztopić 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać bułkę tartą w roztopionym maśle, aż masło zostanie wchłonięte, 2 do 3 minut.
Wymieszać 2 łyżki masła, żółtka, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, czarny pieprz i buławy na puree rzepy. Białka ubić w metalowej lub szklanej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będą puszyste; złożyć na mieszankę rzepy.
Wlać mieszaninę rzepy do przygotowanego naczynia żaroodpornego; posypać mieszaniną okruchów chleba.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż suflet się nadmieni i ustawi na środku, około 25 minut.