Suflet Szpinakowo-Parmezanowy
Suflet ze szpinakiem i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, parmezan, maślanka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet ze szpinakiem i parmezanem, Suflet szpinakowo-parmezanowy, oraz Suflet Szpinakowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło osiem 1-filiżanki suflety lub kubki budyniu; umieścić na dużej krawędzi blachy do pieczenia. 1/4 szklanki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę; trzepaczka 1 minutę.
Dodać maślankę; trzepaczka 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem i 4 kolejne składniki. Odstawić.
Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w dużej misce, aż utworzą się jędrne szczyty. Białka jaj złożyć w mieszaninie szpinaku w 3 dodatkach. Podziel równo między przygotowane potrawy.
Piec suflety, aż nadmuchane i brązowy na wierzchu, o 30 protokół.