Suflet pieczony czosnkowo-rozmarynowy
Suflet z czosnkiem i rozmarynem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka żółtek, sól, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Ze Słodkich Ziemniaków Z Rozmarynem I Pieczonym Czosnkiem, Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, oraz Suflet Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć główkę czosnku w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielić goździki i wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
1-ćwiartkowe naczynie sufletowe zalać sprayem do gotowania; spód naczynia posypać bułką tartą.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem. Łyżkę mąki i soli do dużego rondla i stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Gotować mieszaninę mleka na średnim ogniu do zgęstnienia (około 6 minut), stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w miąższu czosnku, ser, rozmaryn, i żółtka.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białka jaja do mieszaniny czosnku; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białka jaja. Łyżka do przygotowanego Suflera.
Piec w 350 przez 50 minut lub do puffy i ustawić.