Strzelanki Z Ostryg Z Grilla

Strzelanki Z Ostryg Z Grilla
Grillowane ostrygi to bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ostrygi w muszlach, sos pieprzowy, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Strzelanki Z Ostryg Z Grilla, Strzelcy Ostryg, oraz Strzelcy Ostryg.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Możesz zebrać składniki, podczas gdy grill się nagrzewa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Całe ostrygi ułożyć na rozgrzanym grillu. Gotuj, aż się otworzą, 5 do 10 minut-usłyszysz skwierczący sok na gorących węglach, gdy tak się stanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć ostrygi z grilla i podważyć górną skorupę. Możesz nosić ciężkie rękawice, aby chronić się przed upałem. Wsuń nóż między ostrygę a skorupę, aby się rozłączyć. Top każdy z 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczka sosu Worcestershire, i ostry sos pieprzowy i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Podawać w skorupce jeszcze ciepłe.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn