Strzelanki Z Ostryg Z Grilla
Grillowane ostrygi to bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ostrygi w muszlach, sos pieprzowy, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Strzelanki Z Ostryg Z Grilla, Strzelcy Ostryg, oraz Strzelcy Ostryg.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Możesz zebrać składniki, podczas gdy grill się nagrzewa.
Całe ostrygi ułożyć na rozgrzanym grillu. Gotuj, aż się otworzą, 5 do 10 minut-usłyszysz skwierczący sok na gorących węglach, gdy tak się stanie.
Wyjąć ostrygi z grilla i podważyć górną skorupę. Możesz nosić ciężkie rękawice, aby chronić się przed upałem. Wsuń nóż między ostrygę a skorupę, aby się rozłączyć. Top każdy z 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczka sosu Worcestershire, i ostry sos pieprzowy i sól do smaku.
Podawać w skorupce jeszcze ciepłe.