Strudel Bananowo-Split
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 838 kalorii, 11g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, ekstrakt z wanilii, żółtko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Strudel Bananowo-Mango, Bananowy Strudel Czekoladowy, oraz Bananowy Strudel Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na obramowanej blasze do pieczenia i tosty przez 6 minut, lub aż rumiane.
Orzechy włoskie przełożyć na talerz do ostygnięcia.
W misce, za pomocą miksera ręcznego, ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubić żółtko.
Dodaj 1/4 szklanki cukru granulowanego, wanilię i cynamon i ubijaj do wymieszania. Wymieszać czekoladę z serem śmietankowym i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 protokół.
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem.
Połóż 1 arkusz phyllo na pergaminie.
Posmarować filo roztopionym masłem i posypać 1/3 szklanki orzechów włoskich i 2 łyżkami cukru granulowanego. Przykryj innym arkuszem phyllo, posmaruj go masłem i posyp orzechami włoskimi i granulowanym cukrem jak wcześniej; powtórz jeszcze 2 razy, aby zrobić 4 warstwy.
Obróć blachę do pieczenia, aby długa strona była skierowana do ciebie. Łyżka pół mieszanki serek w długi pasek wzdłuż długości phyllo, pozostawiając 2-calowy granicy phyllo poniżej i na każdej stronie.
Na twarożku ułożyć 2 banany od końca do końca. Ustaw 2 Pozostałe banany obok nich, aby mieć podwójny rząd. W razie potrzeby przyciąć banany. Łyżka pozostałą mieszankę twarogu w pasku na banany.
Zaczynając od najbliższej długiej krawędzi i używając pergaminu jako przewodnika, podnieś filo do góry i nad bananami i zwiń w zgrabną, zwartą kłodę; złóż po bokach, aby zamknąć nadzienie. Wyrzucić pergamin. Przesuń strudel do środka blachy do pieczenia, upewniając się, że szew jest w dół.
Strudel posmarować roztopionym masłem i posypać granulowanym cukrem.
Piec strudel przez 40 minut, lub do chrupiące i brązowy.
Odstawić na około 25 minut, a następnie przenieść na deskę do krojenia. Pył z cukrem cukierniczym. Za pomocą ząbkowanego noża grubo pokroić strudel w poprzek i podawać na ciepło z lodami waniliowymi.