Strozzapreti ze szpinakiem i Zakonserwowaną cytryną

Strozzapreti ze szpinakiem i Zakonserwowaną cytryną
Strozzapreti ze szpinakiem i cytryny konserwowane może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zachowane skórki cytryny, ząbek czosnku, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Strozzapreti ze szpinakiem i Zakonserwowaną cytryną, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz Konserwowany Dip Cytrynowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki; gotować, często mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
3
Dodać panko i gotować, często mieszając, aż panko będzie złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Wymieszać ze skórką cytrynową i przelać panko na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Ostudzić; odstawić na bok. Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente (około 5 minut na świeży makaron).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Drenaż.
8
Tymczasem, ciepła pozostałych 6 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż masło jest brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać 1 pęczek szpinaku; gotować, podrzucając, aż zwiędną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
10
Dodaj makaron na patelni i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać sok z cytryny, konserwowaną skórkę z cytryny i pozostałe 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki i tossto połączyć; doprawić solą, pieprzem i więcej soku z cytryny i konserwowaną skórką z cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
SólSól
12
Dodaj pozostały szpinak i tossuntil lekko zwiędły, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
13
Makaron podawać z reserved panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
MakaronyMakarony
14
DO AHEAD: Panko można prażyć 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn