Strozzapreti makaron z brokułami Rabe & Guanciale

Strozzapreti makaron z brokułami Rabe & Guanciale
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj makaronu Strozzapreti z brokułami Rabe i Guanciale. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 34g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, grubą bułkę tartą, makaron orecchiette i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, Makaron z brokułami i Salami, oraz Makaron Z Brokułami I Salami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować brokuły rabe w dużym garnku z osolonej wrzącej wody do miękkości, o 5 protokół. Rezerwując wodę, przenieś brokuły rabe na durszlak, a następnie spłucz pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Delikatnie wycisnąć nadmiar wody, a następnie z grubsza chop.In duża patelnia, połączyć guanciale i 4 łyżki oleju; ciepła na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż guanciale zaczyna chrupać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
GuancialeGuanciale
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać brokuły rabe i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski (wystarczająco duży, aby wrzucić makaron). Powrót patelni na średnim ogniu; dodać pozostałe 2 łyżki oleju i bułki tartej. Gotować, stale mieszając, aż bułka tarta będzie złota, około 5 minut; zdjąć z ognia.Powrót garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać makaron i gotować do al dente. Rezerwując ½ szklanki płynu do gotowania makaronu, odcedzić makaron i dodać do miski z brokułami rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę bułki tartej i ¼ szklanki płynu do gotowania makaronu. Rzucać, aby połączyć. W razie potrzeby zwilżyć dodatkowym płynem do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Podawać natychmiast, posypane serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn