Need a sałatka bezglutenowa i pescatariańska? Home On The Range Sałatka z tuńczyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką twaróg, seler, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Kremowy Domowy tuńczyk topi się, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, oraz Kanapki Western Range dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić jajka w rondlu i całkowicie przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
W dużej misce, Płatek tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj twaróg, jajka, seler, zieloną cebulę,pietruszkę, przyprawę do pieprzu cytrynowego, sól selerową, sok z cytryny i majonez; dobrze wymieszaj. Wyluzuj.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.