Stromboli z kiełbasą i serem
Stromboli z Kiełbasą i Serem to danie główne na 10 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis zawiera 355 kalorii, 18 g białka i 29 g tłuszczu na porcję. Za 1,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cebulę, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 29%. Wynik ten jest raczej zły. Włoskie Stromboli z kiełbasą (inaczej chleb z kiełbasą), Stromboli z kiełbasą i Stromboli z kiełbasą i pepperoni są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na patelni smaż kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Przełożyć do miski. Wymieszaj sery, jajka, natkę pietruszki, sól i ostry sos pieprzowy; Fajny.
Przygotuj mieszankę na gorąco zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Rozwałkuj ciasto na placek o średnicy 17 cali. x 14 cali prostokąt. Nadzienie nakładaj łyżką na ciasto tak, aby zachować odstęp 1 cala od krawędzi.
Zwiń je w formie galaretki, zaczynając od dłuższego boku. Uszczelnij szwy i podwiń końce pod spód.
Ułożyć łączeniem do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut.