Stroganoff Wieprzowo-Cebulowy

Stroganoff Wieprzowo-Cebulowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Stroganoff wieprzowo-cebulowy. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos worcestershire, złoty mąka, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuska Cebula Wołowina Stroganoff, Stroganoff Wieprzowy, oraz Stroganoff Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę w poprzek ziarna na cienkie plastry; pokroić plastry w paski, każdy o 2 1 / 2x1 / 2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
2
Ciepła 1 łyżka masła w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż bąbelki. Pieczarki, cebulę i czosnek gotować na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby i cebula będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć mieszaninę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu, aż do stopienia. Wieprzowinę gotować na maśle, często mieszając, aż zbrązowieje. Wymieszać z bulionem, bazylią, sosem Worcestershire i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MasłoMasło
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać z mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WieprzowinaWieprzowina
6
Wymieszać śmietanę i mąkę; wymieszać z mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
7
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Pomidory wymieszać, podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
8
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn