Straight-Up z wieprzowym Patty Burger

Straight-Up z wieprzowym Patty Burger
Straight-Up ze świni Patty Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1896 kalorii, 67g białka, oraz 169g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, koszerny ogórek koperkowy, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Patty Melt Burger, oraz Veggie Masala Burger Patty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: cegła pokryta folią aluminiową
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odetnij górną trzecią część główki czosnku, aby odsłonić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Umieścić na kawałku folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Czosnek przykryć folią i wstawić do piekarnika na około 1 godzinę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Usunąć ząbki czosnku z łusek. Rezerwować do momentu użycia. Zmielić 1 łyżeczkę prażonego czosnku i roztopić z masłem w małym rondlu. Doprawić solą. Delikatnie ogrzać, aż czosnek stanie się pachnący. Odstawić do lodówki, aby ponownie lekko ujędrnić. Zacznij od przygotowania boczku na paszteciki wieprzowe. Ustaw duży garnek zimnej wody na dużym ogniu i dodaj boczek. Doprowadzić do średniego wrzenia i gotować, aż boczek jest bardzo miękki i prawie rozpada się, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mięso MieloneMięso Mielone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Ustaw płaską żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu. Boczek podzielić na 4 równe porcje, uformować każdą porcję w patelnię i ułożyć na grillu. Naciśnij dół z cegły folią pokryte zgniatać boczek razem i do płaskiego patty więc chipsy. Gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Wyjąć i ogrzać. Podziel mieloną wołowinę na 4 równe porcje (po 8 uncji) i uformuj na 4 ciasne kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
10
Posypać hamburgerową "kulkę" solą i pieprzem. Na patelni (na której wciąż jest trochę tłuszczu z boczku) umieść kulki hamburgera i spłaszcz mocną, płaską metalową łopatką. Spłaszczyć do około 1/3 cala grubości i nadal naciskać szpatułką, jak gotuje. Gotować, aż hamburgery rozwijać skorupę na pierwszej stronie, 1 1/2 protokół. Odwróć i gotuj na drugiej stronie, aby rozwinąć skórkę po tej stronie, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
11
Dodaj 2 uncje sosu Mornay, jeśli używasz, na wierzch hamburgera i top z plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Umieść pokrywę kopuły na górze hamburgera.
13
Wlać mieszankę bulionu z kurczaka na płaskiej górze tak płyn biegnie pod kopułą i tworzy parę do gotowania hamburgera i topić ser. Gdy Hamburger jest w pożądanym punkcie doneness i ser jest całkowicie stopiony, zdjąć pokrywę kopuły i odstawić hamburgery na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
14
Pokrojone boki bułek posmarować lekko masłem czosnkowym. Tost bułki na płaskiej górze, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 sekund. Flip i toast na zewnątrz, więc są one również lekko tosty, 3 do 4 sekund. Sposób montażu: posmarować sosem "Osioł" po ściętej stronie obu połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
15
Warstwa podstawy z plastrami ogórków i hamburger patty. Top with a bacon " pig patty."Top z cebulą, pomidorem i sałatą, a następnie umieścić górną połowę bułki na wierzchu. Zawiń w woskowany pergamin i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
16
W średnim rondlu dodaj masło i ustaw na średnim ogniu. Pozostawić do rozpuszczenia masła, a następnie posypać mąką i wymieszać trzepaczką. Gotować na małym ogniu, aż masło i mąka połączą się w mieszaninę jak mokry piasek. Po połączeniu mieszaj przez 1 do 2 minut, aby gotować mąkę (ale bez dodawania koloru).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
17
Wlać mleko powoli jak trzepaczka połączyć. Kontynuować mieszanie, aż mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
18
Dodać sól, gałkę muszkatołową i ser i mieszać, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka. Odstawić i ogrzać do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn