Stos Tortilli Czosnkowo-Cebulowej

Stos Tortilli Czosnkowo-Cebulowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tortilla czosnkowo-cebulowa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 696 kalorii, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz małą pokrojoną w kostkę cebulę, parmezan, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Tortilla Czosnkowo-Cebulowe, Ciasto Tortilla Czosnek Cebula, oraz Tortilla Stack-Up dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj czosnek na patelni na małym ogniu z odrobiną oliwy z oliwek i gotować, aż czosnek tylko zgnieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu podgrzać olej rzepakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę i gotować, aż lekko rumiane, ale nie zbyt ciemny, o 5 protokół, mieszając regularnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj masło i cukier i gotować, aż cebula dokładnie rumiane, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodać pieczony czosnek, parmezan, majonez, kolendrę oraz sól i pieprz do smaku i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
7
Zdjąć z ognia, przenieść do średniej miski i odstawić do ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rezerwa jedną trzecią mieszaniny w lodówce, aby użyć do sosu do zanurzania. Równomiernie rozprowadzić pozostałą mieszaninę na górze 11 tortilli. Ułóż tortille jeden na drugim i top z pozostałą tortillą. Owinąć stos tortilla w folię i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin, aby skonfigurować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Pokrój stos na 16 klinów. Używając szczypiec, grilluj każdy klin po ściętych bokach, aż się ogrzeje i pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
11
Wymieszać zarezerwowaną mieszankę cebuli z octem balsamicznym, aby uzyskać sos zanurzeniowy; doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Kliny podawać z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn