Stelaż jagnięcy z marynatą sojowo-balsamiczną

Stelaż jagnięcy z marynatą sojowo-balsamiczną
Stelaż jagnięcy z marynatą sojowo-balsamiczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 639 kalorii, 84g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.57 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, 8-Chopp jagnięcina, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny, Stelaż Kreta jagnięcego z sosem truskawkowo-balsamicznym, oraz Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szklanym lub ceramicznym naczyniu połącz sos sojowy, ocet balsamiczny i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2
Dodać stojaki jagnięce, tłuszczu stronie w dół, i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z marynaty stelaże jagnięce i osuszyć. Doprawić solą i pieprzem. W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodaj stojaki, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ładnie rumiane, o 3 protokół; włączyć i sear mięsisty stronie regałów, o 2 protokół dłużej.
6
Przenieś stojaki do obramowanej blachy do pieczenia, tłuszczu side up. Piecz w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytowy włożony w najgrubszą część każdego regału rejestruje od 120 do 125 (dla średnio rzadkiego mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pozostawić jagnięcinę na 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn