Stek Z Polędwicy Kminkowo-Kolendrowej

Stek Z Polędwicy Kminkowo-Kolendrowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj stek z kminkiem i kolendrą. Ten przepis służy 4. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 166 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka stek z polędwicy, mielone nasiona kolendry, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Z Kminkiem Z Grilla Z Polędwicy Jagnięcej, Sałatka z kminkiem i kolendrą z ciecierzycy, oraz Zupa z soczewicy z kolendrą i kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz 8-calowa Patelnia żeliwna z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść patelnię w piekarniku 450 na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Połącz brązowy cukier i dalej 4 składniki (brązowy cukier przez pieprz); przetrzyj obie strony steka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
StekStek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Stek ułożyć na rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w 450 przez 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić 5 minut.
8
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn