Stek z flanki z przyprawami

Spice-przetarł stek z boku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mielonego oregano, mielone ziele angielskie, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spice Rubbed Flank Steak, Grillowany Stek Z Dodatkiem Przypraw, oraz Grillowany Stek Z Dodatkiem Przypraw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkiej misce. Wymieszać z oliwą z oliwek, aż do połączenia. Delikatnie natrzeć mieszankę oliwy z oliwek równomiernie na steku.
Przykryć zimny ruszt natryskiem do gotowania i umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieść stek na ruszcie do gotowania i grilluj, przykryty pokrywą grilla, po 8 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Odstawić na 5 minut; pokroić stek po przekątnej na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.