Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini

Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini
Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziaren pieprzu, cukru, wina merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spódnica stek z cebulą Cipollini, Stek z pieczarkami i sosem z czerwonego wina, oraz Stek Z Pieczarkami I Sosem Z Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
W płynnej miarce trzepać w kolejności, zaczynając od miodu, melasy, 1 łyżeczki soli, cukru, soku z granatów i wina. Uwaga Cooka: zaczynając od lepkich składników, a następnie dodając płyn ułatwia mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wlać połowę mieszanki do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodaj do torby ziarna pieprzu, olej roślinny i stek. Zapieczętuj i masuj stek, zanim pozostaw go w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. Jeśli potrzebujesz więcej czasu niż to, Przechowywać w lodówce, ale upewnij się, aby doprowadzić go do temperatury pokojowej przed grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Resztę marynaty, cebulę i czosnek wlać do małego rondla na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i spuścić na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się i zgęstnieje, o 15 do 20 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć stek z plastikowej torebki i delikatnie osuszyć. Marynatę wyrzucić z plastikowej torebki. Doprawić stek z obu stron posypką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Miejsce na grillu, jest całkowicie w porządku, jeśli kilka ziaren pieprzu z marynaty powiesić na drogie życie i iść na przejażdżkę na grillu ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Gotować, aż stek łatwo uwalnia się z grilla, o 5 protokół. Odwróć i gotuj drugą stronę przez 5 minut więcej dla średnio rzadkich, co jest najlepsze dla tego cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjmij z grilla na talerz, przykryj folią aluminiową i pozostaw stek 10 minut, umożliwiając redystrybucję soków przed pokrojeniem. Zwróć uwagę na kierunek, w którym poruszają się mięśnie w steku i upewnij się, że przeciąłeś w poprzek lub prostopadle do tego kierunku, aby osiągnąć najbardziej delikatne wyniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
W naczyniu do serwowania umieścić plastry steku i polać polewą i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn