Stek Salisbury z brązowym sosem

Stek Salisbury z brązowym sosem
Need a dairy free main course? Salisbury stek z brązowym sosem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 489 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka przypraw do grilla, bułka tarta, koszerna sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Salisbury z sosem, Stek Salisbury z sosem cebulowym, oraz Stek Salisbury Z Sosem Cebulowym.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 6 protokół. Włożyć 1/2 cebuli do dużej miski, a resztę do innej miski. W dużej misce dodać wołowinę, bułka tarta, przyprawy grill, sos Worcestershire i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać, aby wszystko dobrze połączyć i uformować mieszaninę na 5 owalnych placków.
4
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki, aż będą dobrze rumiane, o 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć steki i wylać wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu. (Paszteciki nie będą gotowane i zakończą gotowanie w sosie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
6
Odstawiamy patelnię z powrotem na ciepło, dodajemy grzyby i gotujemy przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać pozostałą cebulę, posypać mąką i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Dodać bulion wołowy i doprowadzić go do wrzenia. Powrót paszteciki na patelnię, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż sos zgęstnieje i steki są gotowane przez, o 10 protokół. Rezerwa jeden stek dla rundy Online 2 przepis, wołowina Empanadas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Porcja
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn