Stek Salisbury z brązowym sosem
Need a dairy free main course? Salisbury stek z brązowym sosem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 489 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka przypraw do grilla, bułka tarta, koszerna sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Salisbury z sosem, Stek Salisbury z sosem cebulowym, oraz Stek Salisbury Z Sosem Cebulowym.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 6 protokół. Włożyć 1/2 cebuli do dużej miski, a resztę do innej miski. W dużej misce dodać wołowinę, bułka tarta, przyprawy grill, sos Worcestershire i jajko.
Wymieszać, aby wszystko dobrze połączyć i uformować mieszaninę na 5 owalnych placków.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki, aż będą dobrze rumiane, o 4 do 5 minut na stronę.
Wyjąć steki i wylać wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu. (Paszteciki nie będą gotowane i zakończą gotowanie w sosie.)
Odstawiamy patelnię z powrotem na ciepło, dodajemy grzyby i gotujemy przez 5 minut.
Dodać pozostałą cebulę, posypać mąką i gotować przez 2 minuty.
Dodać bulion wołowy i doprowadzić go do wrzenia. Powrót paszteciki na patelnię, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż sos zgęstnieje i steki są gotowane przez, o 10 protokół. Rezerwa jeden stek dla rundy Online 2 przepis, wołowina Empanadas.