Staromodny Chleb Miodowo - Pełnoziarnisty

Staromodny Chleb Miodowo - Pełnoziarnisty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj staromodnego chleba pełnoziarnistego z miodem. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 110 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo ciepłą wodę, sól, mąkę Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, Chleb Pszenny Miodowy, oraz Chleb Pełnoziarnisty Miód dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę pszenną, miód, skracanie, sól i drożdże w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać ciepłą wodę. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski często. Wymieszaj wystarczającą ilość mąki uniwersalnej, 1 szklankę na raz, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść około 10 minut lub do gładkiej i elastycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Umieść w nasmarowanej misce i obróć nasmarowaną stroną do góry. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 40 do 60 minut lub aż podwójne. Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Nasmaruj dno i boki 2 patelni bochenkowych, 9x5x3 lub 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
6
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół. Spłaszczyć każdą połowę rękami lub wałkiem do ciasta w prostokąt, 18x9 cali, na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
7
Rozwałkuj ciasto ciasno, zaczynając od 9-calowej strony, aby uformować Bochenek. Naciśnij kciukami, aby uszczelnić po każdym obrocie. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia. Naciśnij każdy koniec z boku strony, aby uszczelnić. Fold kończy się pod Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieść szew w dół na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Pieczywo posmarować lekko masłem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 35 do 50 minut lub aż podwójne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
10
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Piec 40 do 45 minut lub aż bochenki są głębokie złoty kolor i dźwięk puste po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Usuń z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
14
Pieczywo posmarować masłem; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn