Staromodne Batoniki Cytrynowe

Staromodne Batoniki Cytrynowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Staromodne batony cytrynowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, brązowy cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 11%. Spróbuj Staromodne Batoniki Cytrynowe, Old-Fashioned Date Bars, oraz Old Fashioned Date Nut Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj kwadratową patelnię do pieczenia o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól połączyć i odstawić. W dużej misce, śmietana razem skrócenie i brązowy cukier. Ubić jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
PrzyprawyPrzyprawy
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać sok z cytryny i skórkę. Stopniowo mieszaj suche składniki. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RodzynkiRodzynki
4
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 25-30 minut, aż lekko zabarwione na wierzchu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Może być skropiony prostym lukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Pokroić w duże lub małe paski.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn