Squash au Gratin

Squash au Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać dyni Au Gratin spróbować. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, dyni, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Z Dyni, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Squasha pokroić wzdłuż na pół; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
3
Każdą połowę pokroić w poprzek na cienkie plasterki; usunąć skórki.
4
Umieść squasha w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia squasha. Zagotować na dużym ogniu; dusić na średnim i małym ogniu 8 do 10 min. albo dopóki squash nie będzie delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
6
Tymczasem, gotować boczek na patelni, aż chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
8
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Dodaj cebulę do zastrzeżonych kapieli; gotuj i mieszaj 5 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z mąką i pieprzem; gotować i mieszać 1 min. Stopniowo mieszać w bulionie; gotować i mieszać 2 do 3 min. lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1 szklance sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Odcedzić squash. Ułóż połowę w 8-lub 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; przykryć połową sosu. Powtórz warstwy; wierzch z boczkiem i pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BoczekBoczek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Piec 25 do 30 min. lub do momentu podgrzania mieszanki do squasha i stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn