Spis treści

Spis treści
Dom jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 60g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić Szybkowar pełen wody do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
2
Dodaj oxtail i mostek do wrzącej wody i powrót do wrzenia. Ustaw timer na 12 minut, po powrocie wody do wrzenia. Przygotuj miskę zimnej wody.Podczas gdy kości są wrzątku, umieścić cebulę i imbir na patelni arkusza i umieścić bezpośrednio pod elementem grzejnym brojlerów, pokroić bok do góry. Broil aż cebula i imbir jest ładnie zwęglone.Gdy zegar zgaśnie, Usuń oxtail i mostek i przenieś je do wody, aby ostygły. Dokładnie umyć kości, aby usunąć zatkaną krew lub inne zanieczyszczenia, które mogą zaciemnić zupę. Dobrze umyj garnek, a następnie dodaj kości i mięso z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
OxtailOxtail
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Na patelnię włożyć cynamon, anyż, nasiona kopru włoskiego i goździki i piec, często podrzucając, aby zapobiec poparzeniu, aż przyprawy będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać Prażone przyprawy do garnka z mostkiem i kości, a następnie dodać korzenie kolendry i 8 szklanek wody. Zamknąć pokrywę i doprowadzić kuchenkę do wysokiego ciśnienia. Gdy jest pod ciśnieniem, Ustaw timer na 30 minut.Gdy wyłącza się timer, użyj metody szybkiego uwalniania, aby zwolnić ciśnienie z kuchenki, a gdy ciśnienie spadnie, otwórz pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Wyjmij mostek i szybko owinąć go w folię, aby zapobiec wysuszeniu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Pozostawić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia.Ponownie zamknij pokrywę szybkowaru i przywróć garnek do wysokiego ciśnienia. Kontynuuj gotowanie bulionu przez kolejne 45 minut, a następnie pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie.Gdy ciśnienie spadnie, otwórz pokrywkę i użyj szczypiec, aby usunąć ogonek i odstawić na bok(możesz oderwać mięso i tkankę łączną z wołów, aby podawać na wierzchu Pho, lub doprawić i wcisnąć do terryny). Przeprowadź wywar przez drobne sito siatkowe, aby usunąć substancje aromatyczne, a następnie usuń większość, ale nie wszystkie, tłuszczu.Powinieneś mieć teraz 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz mniej, dodaj trochę wody, aby 5 filiżanek. Jeśli masz więcej, musisz nieco bardziej zagotować zapasy, aby się skoncentrować it.To przygotować Pho, moczyć banh pho w ciepłej wodzie przez godzinę, aby ponownie nawodnić. Kiedy makaron nie ma już twardego rdzenia, odcedzić je. Można je przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w lodówce do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
OxtailOxtail
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Wrzucamy przygotowany wywar do garnka i dodajemy sos rybny oraz odparowany sok z trzciny cukrowej, dostosowując oba do smaku. Utrzymuj bulion Pho ciepły na małym ogniu.Ponieważ makaron będzie się rozmokły szybko należy mieć swój stół przygotowany z przyprawami i mieć wszystkie dodatki przygotowane, dzięki czemu można zmontować wszystkie miski i dostać je do stołu tak szybko, jak to możliwe.Cebulę pokroić jak najcieńszą, a następnie namoczyć w wodzie. Pokrój ugotowany mostek. Polędwicę pokroić w plasterki tak cienko, jak to możliwe.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ponownie nawodniony makaron powinien gotować w około 1 minutę, więc przygotuj sitko i dodaj makaron do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
Sos RybnySos Rybny
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Odcedzić, gdy tylko są gotowane (będziesz chciał, aby nadal były trochę żucia, ponieważ będą nadal gotować w miseczkach z bulionem).Podziel makaron między miseczki i top z pokrojonej cebuli, kolendry, mostek i surowej polędwicy. Doprowadzić bulion Pho do wrzenia i podzielić go między miseczki i służyć z resztą przypraw i dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
PhoPho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn