Spirale z szynką i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj spirale z szynką i serem. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i weź wodę, jajko, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Z łyżką wynik 33%, to danie nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Spirale Cheese ' n Ham, Spirale z szynką i serem, oraz Szynka i ser półksiężyc spirale.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek i włoską przyprawę.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do pizzy na 12-calowy kwadrat.
Posmaruj całą powierzchnię przyprawioną oliwą z oliwek. Na wierzch z 1 szklanką rozdrobnionego sera i równą warstwą szynki. (Zarezerwuj dodatkowy ser i szynkę na okrągłe Krokiety z szynką i serem 2.)
Zaczynając od dolnej krawędzi, mocno zwiń ciasto, aby utworzyć kłodę. Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój rolkę na skos na kawałki o grubości 1 cala. Ułóż bułki na boku na nieprzywierającej lub lekko naoliwionej blasze do pieczenia. Przykryj luźno folią i pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut, aby się wykiełkować.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce wymieszaj jajko z 2 łyżkami wody.
Posmaruj wierzchołki i boki bułek płynem do mycia jajek.
Piec na złoty kolor, około 30 do 35 minut.
Wyjmij z piekarnika, przełóż na półmisek i podawaj.