Przepis Ham-It-Up Spaghetti można przygotować w około 30 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda z 489 kaloriami , 30 g białka i 18 g tłuszczu . Za 1,79 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu osobom to danie główne naprawdę przypadło do gustu. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sera cheddar, płatków pietruszki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 73% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tuna Spaghetti With Fava Beans , Rustic Red Wine Spaghetti i Caponata Style Seler Spaghetti .
Instrukcje
1
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w dużej misce wymieszaj zupę, mleko, cebulę, pietruszkę i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedź spaghetti; dodaj je do zupy razem z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Przełożyć do lekko natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 2 i 1/2 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posyp serem. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 15 minut. Zdejmij pokrywkę i piecz jeszcze 5 minut lub do lekkiego zrumienienia i podgrzania.