Southwestern Hot Browns
Southwestern Hot Browns wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Na $2.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ostrego sera cheddar, chiles, placów cornbread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać chleb kukurydziany, można śledzić to danie główne z Patelnia Cornbread Apple Cobbler jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Southwestern Hash Browns, Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb kukurydziany na blasze do pieczenia, i pieczenia 3 cale od ciepła do tosty, obracając raz.
Arrance 2 połówki chleba kukurydzianego w każdej z 4 lekko natłuszczonych indywidualnych naczyń do pieczenia. Wierzch chleb kukurydziany równomiernie z zielonymi chiles na indyku przed dodaniem sosu serowego.
Posyp rozdrobniony ostry ser Cheddar równomiernie sosem.
Broil 6 cali od ciepła 4 minut lub aż bąbelki i lekko rumiane; wyjąć z piekarnika. Wierzch równomiernie z boczkiem i pomidorem.
Uwaga: lekko nasmarowana 15-x 10-calowa patelnia jellyroll może być zastąpiona indywidualnymi disesami do pieczenia. Ułóż połówki chleba kukurydzianego równomiernie na dnie patelni. Top równomiernie z zielonych chiles Na Indyka przed dodaniem sosu serowego; posypać rozdrobnione ostry ser Cheddar. Postępuj zgodnie z przepisem.