Sosy Meksykańskie
Meksykańskie sosy wymagają około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, olej roślinny, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sosy Meksykańskie, Sopes de Pollo con Frijoles (sosy z kurczaka z fasolą), oraz Sopes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz masę harina, mąkę i sól w misce. Wymieszać wodę i jajko do masy mieszaniny; dodać stopione skrócenie i dobrze wymieszać do postaci ciasta.
Delikatnie zagnieść ciasto, aż wilgotne, ale zachowuje kształt; przenieść do miski, przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Schłodzone ciasto podzielić na 15 porcji.
Rozwałkuj 1 porcję ciasta w kulkę, pozostając przykrytym ciastem, aby nie wyschło. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej wklep piłkę w 3-calową rundę. Szczypta wzdłuż krawędzi rundy, aby grzbiet. Powtórzyć z pozostałymi porcjami ciasta.
Wlać tyle oleju do patelni być około 1/2-cala głębokości; ciepła do 365 stopni F (185 stopni C). Smażyć kilka muszli na gorącym oleju na raz, aż będą ostre, od 1 do 2 minut na stronę.
Usuń sopes z oleju za pomocą łyżki szczelinowej na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Dodać więcej oleju w razie potrzeby i podgrzać między partiami.