Pikantny Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 662 kalorie, 29g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, masło, sum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne ziemniaki z szynką, Pikantne Ziemniaki, oraz Saucy Turkey.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia A 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie zapiekanki z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.