Sos z suszonych owoców i kiełbasy

Sos z suszonych owoców i kiełbasy
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj sos z suszonych owoców i kiełbasek. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 199 kalorii, 6 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga rozmarynu, wina porto, żurawiny i kwaśnego jabłka. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Bezglutenowy dressing / farsz z suszonymi owocami – koszerny, Dressing z ryżu basmati z suszonymi owocami, prażonymi migdałami i kokosem oraz Kurczak z sosem z marakui nad suszonymi owocami i orzechami Orzo .

Instrukcje

1
Kiełbasę pokruszyć na małą patelnię; gotować na średnim ogniu, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Grubego Białego Chleba8 Uncji Grubego Białego Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gruboziarnisty Biały ChlebGruboziarnisty Biały Chleb
2
Odcedź i odłóż na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę i seler na maśle, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżeczek Posiekanego świeżego Rozmarynu3 Do 4 łyżeczek Posiekanego świeżego Rozmarynu
1 średnie Kwaśne Jabłko, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę1 średnie Kwaśne Jabłko, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę
Kwaśne Jabłko, Pokrojone W 1/2-calową KostkęKwaśne Jabłko, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj wino; dusić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W razie potrzeby odetnij skórki z chleba; rwiemy chleb na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Umieść w misce; dodać kiełbasę, mieszankę cebulową i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Lekko wymieszaj.
7
Przenieść do natłuszczonej płytkiej formy o pojemności 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 40 minut. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn