Sos z czerwonego wina i szalotki

Sos z czerwonego wina i szalotki
Czerwone Wino i sos szalotka może być tylko sos szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tymianku, wina, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Sos z szalotki i Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na średnim ogniu w średnim rondlu. Gdy pienienie ustąpi, dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubić w mące i gotować, często mieszając, aż złoty blond, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Stopniowo dodawać do indyka krople lub bulion i wino w stałym strumieniu, stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sherry i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia, podgrzewając na średnim ogniu przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn