Sos z czerwonego wina i szalotki

Sos z czerwonego wina i szalotki
Czerwone Wino i sos szalotka może być tylko sos szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tymianku, wina, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Sos z szalotki i Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na średnim ogniu w średnim rondlu. Gdy pienienie ustąpi, dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Ubić w mące i gotować, często mieszając, aż złoty blond, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Stopniowo dodawać do indyka krople lub bulion i wino w stałym strumieniu, stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sherry i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia, podgrzewając na średnim ogniu przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn