SOS Romesco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Romesco. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pieprz cayenne, pietruszka z płaskim liściem, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), SOS Romesco-Hiszpański sos z czerwonej papryki i orzechów laskowych (lub migdałów) - Wegetariański, wegański i bezglutenowy, oraz SOS Romesco.
Instrukcje
Pulse pierwsze 8 składników w procesie spożywczymoruntil bardzo drobno posiekane. Z motorrunning powoli dodawać olej; przetwarzać do miękkości. Doprawić solą i pepper.DO do przodu: Romesco można wykonać 1 tydzień. Kryj się i wyluzuj.