Sos Na Zakwasie Z Dzikich Grzybów-Boczek

Sos Na Zakwasie Z Dzikich Grzybów-Boczek
Sos na zakwasie z dzikimi grzybami-boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 538 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, koszerna sól i pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos na zakwasie, grzybach i boczku, Sos na zakwasie, grzybach i boczku, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż kostki chleba w równej warstwie na dużej blasze do pieczenia i piec, mieszając kilka razy, aż światło złoty kolor, o 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przenieść do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Grzyby połączyć na blasze do pieczenia, wymieszać z 3 łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, mieszając kilka razy, aż miękki i złocisty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W międzyczasie podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz renderuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
7
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Wylać wszystko, ale około 2 łyżki tłuszczu z patelni i umieścić go z powrotem na piecu na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
11
Dodać 3 szklanki bulionu z kurczaka i ziół, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
12
Dodać grzyby do miski z chlebem, następnie dodać mieszaninę bulionu, boczek i jajka; doprawić solą i pieprzem i delikatnie mieszać do połączenia. Mieszanka powinna być bardzo mokra; w razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać farsz i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Piec 20 protokół, następnie usunąć folię i kontynuować pieczenie aż złoty kolor, 30 do 40 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
15
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Zdjęcia Linda Pugliese
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn