Sos Mięsny Spaghetti Wolno Gotowany
Sos mięsny spaghetti na wolnym ogniu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 38g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty pomidorowej, marchew, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti pełnoziarniste z sosem mięsnym na wolnym ogniu, Sos mięsny wolno gotowany z makaronem, oraz Rustykalny wolno gotowany sos pomidorowy z mięsem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę i kiełbasę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina jest brązowy i kiełbasa nie jest już różowy, o 8 protokół; odcedzić.
Wymieszać mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem spaghetti i parmezanu w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 20 minut przed podaniem gotować i odcedzić spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
SOS podawać z gotowanym na gorąco spaghetti i parmezanem.