Sos Henry Bain

Sos Henry Bain
Sos Henry Bain to przepis bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 1491 kalorii. Za 5,47 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako sos. Mieszanka konfitur jabłkowych, konfitur brzoskwiniowych, marmolady pomarańczowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 3 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest dobry. Polędwica wołowa z sosem Henry Bain, Hickory Grillowana wołowina z sosem Henry Bain i Jajecznica z bemaru z pieczonymi pomidorami i kozim serem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce dokładnie wymieszaj konfitury brzoskwiniowe, marmoladę pomarańczową, konfitury jabłkowe, konfitury ananasowe, mieloną suchą musztardę i przygotowany chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania BAKER'S Półsłodka Czekolada Do Pieczenia, RoztopionaOpakowania BAKER'S Półsłodka Czekolada Do Pieczenia, Roztopiona
2
Przełożyć mieszaninę do sterylnych pojemników i schłodzić w lodówce do momentu podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn