SOS gruszkowo-orzechowy
Gruszka i orzech laskowy Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy laskowe, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to SOS Gruszkowo-Orzechowy, Sałatka z gruszek i orzechów laskowych, oraz Muffinka Gruszkowo-Orzechowa.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa wieprzowa na dużej patelni, mieszając, aż się kruszy.
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucić kroplówki.
Seler i cebulę ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż do miękkości.
Dodać posiekaną gruszkę i czosnek; gotować, ciągle mieszając, aż gruszka będzie miękka.
Usunąć mieszaninę gruszek z ognia.
W dużej misce umieścić kostki chleba francuskiego. Wymieszać kiełbasę, masę gruszkową, słodką paprykę i kolejne 3 składniki.
Dodać bulion, delikatnie mieszając. Łyżka do lekko nasmarowanego 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut.