Sorbet Z Kantalupy

Sorbet Z Kantalupy
Sorbet z kantalupy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz karton jogurt waniliowy, żelatynę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy, oraz Sorbet Z Kantalupy.

Instrukcje

1
Połączyć kantalupę, słodzik i sok z cytryny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
KantalupaKantalupa
SłodzikSłodzik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna rozpuszcza się, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodaj do mieszaniny kantalupy, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
5
Dodaj jogurt, mieszając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni; zamrozić, aż będzie prawie twardy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysta. Mieszankę łyżką z powrotem do patelni; zamrozić do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Miarka do 5 indywidualnych dań do serwowania.
9
W razie potrzeby każdą porcję udekorować klinem kantalupy (klin kantalupy nie jest uwzględniony w analizie).
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn