Sorbet Z Kantalupy
Sorbet z kantalupy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz karton jogurt waniliowy, żelatynę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy, oraz Sorbet Z Kantalupy.
Instrukcje
Połączyć kantalupę, słodzik i sok z cytryny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna rozpuszcza się, o 4 protokół.
Dodaj do mieszaniny kantalupy, dobrze mieszając.
Dodaj jogurt, mieszając, aż będzie gładki.
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni; zamrozić, aż będzie prawie twardy.
Przenieść mieszaninę do dużej miski; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysta. Mieszankę łyżką z powrotem do patelni; zamrozić do jędrności.
Miarka do 5 indywidualnych dań do serwowania.
W razie potrzeby każdą porcję udekorować klinem kantalupy (klin kantalupy nie jest uwzględniony w analizie).