Sorbet Margarita Truskawkowa
Sorbet z Margaritą truskawkową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 20 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest idealny do Dzień Matki. Idź do sklepu i odbierz env. żelatyna knox, Tequila, truskawki i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sorbet Margarita Truskawkowa, Sorbet Margarita, oraz Sorbet Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żelatynę i cukier wymieszać w średnim rondlu. Wymieszać z wodą; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu 5 minut lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe składniki.
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki; odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut lub aż lekko zmięknie.
Miejsce w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na dużej prędkości 2 minut lub do gładkiej i kremowej. Wróć do patelni; zamrozić do twardości.
Wyjąć z zamrażarki około 15 minut przed gotowym do podania.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż lekko zmięknie. Łyżka do dań deserowych lub kieliszków.
Dekoruj świeżymi owocami.