Solone Karmelowe Jabłko Push-It-Ups
Jeśli 2,07 zł za porcję spada twój budżet, solone karmelowe Jabłko pompki może być spektakularne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 1159 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól morską, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową, Szarlotka Solona Karmelowa, oraz Szarlotka z solonym karmelem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 48 mini kubki muffin z gotowania sprayu.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać wodę, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia; beat 2 minuty na dużej prędkości. Wymieszać posiekane jabłka. Podziel ciasto równomiernie na muffinki.
Piec 10 do 12 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W rondlu 2-quart, rozgrzać karmelki, ubijając śmietanę i sól na średnim ogniu 3 do 4 minut, często mieszając, aż do stopienia.
Aby złożyć ciastka push-up, upuść 1 Mini babeczkę do każdego pojemnika push-up pop.
Dodać 1 łyżkę roztopionej karmelki i 1 łyżkę lukru. Powtórz warstwy.
Topy posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi.