Sola z sosem anchois
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką mąkę, klarowane masło, cytrynowe podeszwy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj SOS Anchois, SOS Anchois, oraz Filet z soli w sosie olejowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem i wałkujemy w mące.
Na rozgrzanej patelni umieścić klarowane masło i dodać mąkę rybną. Gotować delikatnie przez cztery minuty.
Umieść 1 1/2 łyżki świeżego masła w rondlu i dodaj 4 filety anchois. Anchois rozbić na maśle i pozostawić masło do pienienia, a następnie odciągnąć od ognia i dobrze wymieszać anchois do masła.
Dodaj szczypiorek, pietruszkę, liście oregano i blanszowane migdały do masła anchois. Zwilżyć białym winem i marsalą. Doprowadzić do wrzenia.
Na rozgrzanym naczyniu lekko nałożyć podeszwy i zdrzemnąć z sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.