Snickerdoodle Pie
Snickerdoodle Pie to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 317 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cynamon, ciasto ciasto flaky przepis, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Snickerdoodle Dip, Snickerdoodle Pie, oraz Snickerdoodle Bar.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni w 11-calowe koło. Dopasuj do 9-calowej patelni i przycinaj krawędzie, aby zwisały o 1 cal. Złożyć ciasto Pod, aby utworzyć podwójną grubą krawędź; zagniatać dekoracyjnie.
Umieść w lodówce, aby schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ustaw stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Wyłóż blachę do pieczenia folią i ustaw ją na stojaku piekarnika. W małej misce wymieszaj cynamon i 1 łyżkę. cukier. W dużej misce, ubij razem roztopione masło, maślanka, żółtka, mąka, wanilia, sól i pozostały 1 szklanka cukru.
Wlać do schłodzonej skorupki ciasta.
Posypać kremem cynamonowo-cukrowym.
Wyłożyć ciasto na rozgrzaną blachę do pieczenia i piec przez 20 minut. Bez otwierania piekarnika, zmniejszyć temperaturę do 163° i piec, aż ciasto jest ustawiony, dmuchany i złoty, o 20 minut dłużej.
Ostudzić na stojaku z drutu, a następnie podawać lub pokrywać luźno folią i przechowywać w lodówce, aby służyć na zimno.