Smoky Barbecue Rub

Smoky Barbecue Rub
Smoky Barbecue Rub to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mocno brązowy cukier, chipotle chile proszek, sól czosnkowa i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako marynata w bardzo przystępnej cenie. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Smoky Barbecue Burgers, oraz Dymny Sos Barbecue.

Instrukcje

1
Wymieszać razem brązowy cukier, sól czosnkowa, chipotle chile proszku, kminek i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KminekKminek
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn