smitten kitchen

smitten kitchen
Smitten kitchen może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 840 kalorii, 45g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. 168 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chiles de arbol, jajko, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Powrót saute pan do średniego ciepła przez 1 minutę. Zawirować w pozostałych łyżkach masła, a gdy spieni się, dodać szalotki i pozostałe 1 łyżeczka tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Saute o 2 minuty, aż szalotki są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodać pozostałe 1/2 szklanki wermutu i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
4
Przenieść do miski i ostudzić kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Ubić musztardę, jajko, posiekany estragon i szczyptę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Wyjmij kurczaka z lodówki 30 minut przed gotowaniem, aby doprowadzić go do temperatury pokojowej. Wyrzucić przyprawy i osuszyć kurczaka papierowymi ręcznikami. Po 15 minutach dobrze przyprawić uda z obu stron solą i pieprzem.Powrót tej samej patelni saute do wysokiej temperatury przez około 2 protokół. Zawirować w oliwie z oliwek, i odczekać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Goya SazonGoya Sazon
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść udka kurczaka na patelni, skórkę w dół i gotuj od 8 do 10 minut, aż skóra będzie głęboko złotobrązowa. Odwróć uda i gotuj minutę lub dwie z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Kurczaka ułożyć na duszonych porach. Wyłączyć ogień i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
Dodaj wywar z kurczaka na patelnię i zeskrobaj drewnianą łyżką, aby uwolnić chrupiące kawałki przyklejone do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Duszone pory polać wywarem z kurczaka.Udka z kurczaka wrzucić do miski z mieszaniną musztardy, całkowicie je posmarować, a następnie przełożyć na duszone pory. Łyżka pozostałej mieszanki musztardy na udach kurczaka. Top każde udo bułką tartą, poklepując rękami, aby upewnić się, że są ładnie pokryte. (Chcesz dużo mieszanki musztardy i dużo bułki tartej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Piec około 40 minut, aż kurczak jest po prostu gotowane przez. Aby sprawdzić, czy mięso nie jest smaczne, pokrój mięso w pobliżu kości nożem do parowania; gdy będzie gotowe, soki z kurczaka będą czyste.Przekręć piekarnik do 246° i gotuj udka kurczaka jeszcze 10 minut, aż bułka tarta będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
12
Podawać w naczyniu do pieczenia lub przenieść na duży ciepły talerz.Duszone Pory
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
13
Adaptacja niedzielnych kolacji w Lucques
14
Można sparować je z daniem kurczaka powyżej, ale poważnie, jeśli ten przepis wydaje się zbyt trudne w ogóle, przynajmniej obiecać youll zrobić te same. Z twardym lub miękkim jajkiem, winegretem musztardowym, ostrą sałatką i chrupiącym chlebem, będziesz miał najlepszy posiłek w historii. I to danie świetnie się nagrzewa, zrobiliśmy tę część dzień lub dwa wcześniej.6 dużych porów
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
15
Około 3/4 szklanki oliwy z oliwek extra-virgin (choć zawsze skąpić i używać mniej)1 szklanka pokrojonych szalotek1 łyżka liści tymianku1 / 2 szklanka wytrawnego białego wina 1 1/2 do 2 szklanki kurczaka lub bulionu warzywnego lub wody sól i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
16
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
17
Usunąć wszelkie posiniaczone zewnętrzne warstwy z porów. Przyciąć do korzeni, pozostawiając koniec korzenia nienaruszony. Przyciąć wierzchołki pora na przekątnej, pozostawiając 2 cale zielonej części dołączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
18
Pokrój pory na pół wzdłuż i zanurz w dużej misce z zimną wodą, aby je wyczyścić. Dobrze potrząśnij porami, aby usunąć zabrudzenia tkwiące w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
19
Pozwól im usiąść na kilka minut, aby każdy piasek wewnątrz warstw spadł na dno miski. Powtórz proces, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
20
Umieść pory, przyciąć bok w dół, na ręczniku i osuszyć całkowicie.Przekręcić pory tak, aby ich ścięte boki były skierowane do góry, doprawić 2 łyżeczkami soli i kilkoma zmielonymi szczypcami czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
21
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu przez 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
22
Wlać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i odczekać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
23
Umieść pory na patelni, odetnij bok w dół, uważając, aby ich nie tłoczyć. (prawdopodobnie będziesz musiał smażyć je partiami lub w dwóch patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
24
Dodaj więcej oliwy z oliwek do patelni w razie potrzeby, dla każdej partii.) Sear je 4 do 5 minut, aż będą złotobrązowe. Doprawić grzbiety porów solą i pieprzem, i odwrócić je gotować kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
25
Przenieś je do dużego naczynia z tarki, wyrównując je, Wyciąć Boki skierowane do góry. (Wybierz naczynie do pieczenia lub zapiekanka, która może przejść z piekarnika na stół i która pomieści wszystkie pory i uda kurczaka, lub użyj dwóch mniejszych naczyń.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
26
Wlać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelnię i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
27
Dodać szalotki, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu. Gotować około 5 minut, aż szalotki są po prostu zaczynają kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
28
Dodać białe wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
29
Dodaj 1 1/2 szklanki wywaru i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
30
Wlać płyn na Pory. Zapas nie powinien ich pokrywać; w razie potrzeby dodaj więcej zapasu.Dusić w piekarniku 30 minut, aż pory będą miękkie po przekłuciu. (To zawsze trwa dłużej w moim piekarniku, ale jest mniej martwić się o to, czy idziesz do góry je z kurczakiem, w tym przypadku będą mieli dużo dodatkowego czasu pieczenia.) Zobacz więcej: kurczak, Pory, Zdjęcie, Wiosna
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
31
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 119 komentarzy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn