Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize!

Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize! spróbuj. Ten przepis służy 4. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 208 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, grubą sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère, Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną, oraz Gruyere, wolno pieczony pomidor i karmelizowana cebula Grillowany ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować je, często mieszając, aż zmiękną, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać tymianek, Wino i cukier i kontynuować gotowanie i mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo miękkie i miękkie, o 30 protokół. Obniżyć ciepło, jeśli to konieczne, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać ocet balsamiczny i doprawić cebulę grubą solą i pieprzem do smaku. Kontynuuj gotowanie i mieszanie przez kolejne 5 minut, aby umożliwić wchłonięcie płynu. Cebula będzie jedwabista, błyszcząca i głęboko czerwono-fioletowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Rozgrzać grill panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Dla każdej kanapki: podziel ciabattę na pół wzdłuż. Ułóż wystarczającą ilość plastrów sera wewnątrz dna, aby pokryć powierzchnię. Dodać kilka łyżek czerwonej cebuli confit* i więcej sera. Zamknij kanapkę górną połową ciabatty.Grilluj panini, po dwa na raz, aż ser się rozpuści i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
CiabattaCiabatta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn