Wędzona ryba Spread jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać serek, papryka, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Z Łososia Wędzonego, Pstrąg Wędzony, oraz Pasta Z Ostryg Wędzonych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój wędzoną rybę na kawałki o długości 2,5 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby Wędzone
2
Umieść w robocie kuchennym i dodaj ser, sok z cytryny i chrzan. Puls do gładkości. Doprawić pieprzem i więcej chrzanu, jeśli chcesz. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.