Smażone Ogórki Koperkowe
Smażone ogórki koperkowe wymagają mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 4G białka, oraz 60 g tłuszczu. Mieszanka mleka, jajka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Smażone Ogórki Koperkowe, Smażone Ogórki Koperkowe, oraz Pikantne Smażone Ogórki Koperkowe.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać jajko, mleko, 1 łyżka mąki, i sos Worcestershire. W osobnej misce wymieszaj pozostałą mąkę, sól i pieprz.
Rozgrzać olej do 350 stopni F (175 stopni C) w frytkownicy lub ciężkiej patelni głębokiej. Plastry marynaty zanurzyć w mieszaninie mleka, a następnie w mieszaninie mąki. Powtórz zanurzenie.
Ogórki włożyć ostrożnie do gorącego oleju. Unikaj nadmiernego tłoczenia, smażąc w kilku partiach. Smażyć, aż pikle wypłyną na powierzchnię i będą złotobrązowe.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.