Smażone Ciasteczka Z Zielonych Pomidorów

Smażone Ciasteczka Z Zielonych Pomidorów
Smażone ciasteczka z zielonymi pomidorami mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 958 kalorii, 23G białka, oraz 50 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, maślankę, udekoruj: majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka pomidorowe z chorizo i zielonym sosem Chile, Smażony Zielony Pomidor Po ' Boy, oraz Smażony Zielony Pomidor Blt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić. Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; usunąć do ręczników papierowych do drenażu, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Do płytkiej miski wlać maślankę. Na małym talerzu połącz mąkę kukurydzianą, sól i pieprz. Plastry pomidorów zanurzyć w maślance, a następnie mieszaninie mąki kukurydzianej, aż zostaną grubo pokryte z obu stron. Smażyć pomidory w zastrzeżonych kroplach na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Podziel biszkopty; rozłóż jedną połówkę biszkoptu z majonezem. Wierzch z plasterkiem pomidora, boczkiem i górną połową biszkoptu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn