Smażenie wołowiny z papryką i groszkiem śnieżnym

Smażenie wołowiny z papryką i groszkiem śnieżnym
Stir-fry wołowe z papryką i groszkiem śnieżnym jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 15,74 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz groszek śnieżny, olej canolan, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Snow Peas & Beef Stir-Fry, Styl Szechuan wymieszać smażony stek z papryką, cebulą i groszkiem śnieżnym nad makaronem, oraz Stir-fried Orange Beef & snow Peas.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn