Smaczek z czterech fasolek to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli pinto, miód, ciecierzyca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 4-Bean Relish, Black Bean Relish, oraz Black Bean And Corn Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli morskiej i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie