Smaczek z czterech fasolek to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli pinto, miód, ciecierzyca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 4-Bean Relish, Black Bean Relish, oraz Black Bean And Corn Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli morskiej i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj szalotki, czerwona cebula, papryka Peppadew, miód, biała fasola, ciecierzyca, fasola pinto i czarna fasola i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Fasola Pinto
Fasola Biała
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cały Imbir, Rozgnieciony
Peppadew Pepper
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Odstawić do lodówki co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania.