Smażone pomidorki Cherry z pikantnym jogurtem
Smażone pomidory koktajlowe z pikantnym jogurtem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, grubą sól morską, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny jogurt Pan smażony kalafior, Pikantna Smażona ryba z oliwkami i pomidorkami koktajlowymi, oraz Pikantna Smażona Ryba Z Oliwkami I Pomidorkami Koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj jogurt, majonez, szczypiorek, sól, pieprz i wiele kresek gorącego sosu, z którymi możesz sobie poradzić. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
W innej małej misce, mix Bisquick mix i bułka tarta. W innej małej misce ubij jajko i wodę trzepaczką. Pracując partiami, zwijamy pomidory koktajlowe w myjni jajecznej, przekładamy do mieszaniny Bisquick i zwijamy, aby pokryć, i powtarzamy, aby dwukrotnie pokryć każdy pomidor. Powtórz z pozostałymi pomidorami, umieszczając gotowe pomidory w jednej warstwowej patelni z nieprzetworzonym arkuszem.
Napełnij głęboki rondel do połowy olejem.
Rozgrzać do około 177°. smażyć pomidory kilka na raz, delikatnie opuszczając je do gorącego oleju. Smażyć około 60 sekund, aż się zarumieni; wyjąć z oleju i osuszyć na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu. Powtórzyć z pozostałymi pomidorami.
Podawać na ciepło z pikantnym jogurtem.