Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa

Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa
Powolna pieczeń wieprzowa Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 53g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i zmielony pieprz, zupa cebulowa mix, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, oraz Wolno Gotująca Jamajska Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczeń wieprzową Rub na całej powierzchni z zupą cebulową wymieszać i umieścić pieczeń w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Na pieczeń polać sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
3
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.
4
Wyjąć pieczeń na talerz, rezerwując soki w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Masło rozpuścić w rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Mąkę ubić na roztopione masło, tworząc pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać zarezerwowane soki z wolnej kuchenki do mieszaniny masła, stale ubijając, aż sos rozjaśni kolor i zgęstnieje, około 5 minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
SOS podawać razem z pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn